Advertenties

Wilt u adverteren? Voor leden is dit gratis, voor anderen kost dit €25,- per kalenderjaar.

————————————–

 

————————————–

Een bijzondere manier om Italië te beleven:

Aeneastravel is de kleinschalige reisorganisatie van Italië- specialisten Rolf en Inge Smit. Zij laten u al 30 jaar met verve vele klassieke bestemmingen ontdekken, beleven én proeven. Een reis met Aeneastravel is niet zomaar een reis; het is een belevenis temeer daar Rolf en Inge zelf in Italië wonen. Rolf is classicus en bovendien een echte verteller die geniet van het delen van mooie verhalen. Inge selecteert met zorg alle hotels en laat u genieten van de lokale specialiteiten. Kortom, een reis met Aeneastravel is voor diegenen die prijs stellen op een bijzondere en comfortabele reis met persoonlijke aandacht en vooral veel culturele informatie zonder zelf iets te hoeven voorbereiden. U verblijft in comfortabele 4-sterren hotels en dineert op de meest bijzondere plekjes.

In september organiseren wij een  bijzondere reis door twee onbekende regio’s van Italie, de Molise en de Basilicata.  We bezoeken een aantal prachtige opgravingen van Romeinen, Grieken en Samnieten. Verder een dag met de boot naar de onbekende Tremiti-eilanden, prachtige en afwisselende landschappen en heerlijke locale specialiteiten. En natuurlijk gaat Matera niet ontbreken, waar men millennia lang in grotten leefde. Na de Byzantijnse monniken die hun heiligen op de wanden nalieten, leefden hier vaak arme mensen in grote ellende, zoals beschreven in het indrukwekkende boek van Carlo Levi, Christus stopte te Eboli.  U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie via rolfingesmit1@gmail.com.

Voor meer informatie kijk op onze website www.aeneastravel.nl Graag laten we u via onze andere website ook genieten van een verblijf in een van de appartementen van ons huis in Le Marche, Ca’Beto, met haar heerlijk rustige ligging: www.marchevakanties.nl of bel 00393407592783. Ook hier geldt: cultuur en culinair staan hoog in het vaandel!

————————————–

Met Tien aan tafel

Met Tien aan tafel is het eenman cateringbedrijf van ons lid Tineke Stofkoper dat diners aan huis verzorgd voor grote groepen (minimale afname 10 personen). U kunt al vanaf €25,00 genieten van een viergangendiner terwijl Tineke bij u thuis, of op een andere door u uitgekozen locatie, staat te koken. De gerechten zijn Italiaans of op de Italiaanse keuken gebaseerd, met verse, pure producten. Er kan met verschillende diëten rekening worden gehouden, zoals bijv. het glutenvrije dieet of het lactose vrije dieet. En heeft u geen serviesgoed voor het aantal dinergasten, dan is er geen man overboord want ook tafeldekking kan worden geregeld.

Naast diners verzorgt Met Tien aan tafel tevens luxe borrelhapjes, pastaworkshops en kookworkshops op locatie. Dus zoekt u iets voor een familiedag, speciale verjaardag zoals een 21-diner, teambuilding event, of andere activiteit, dan kunt u bij Met Tien aan tafel terecht.

Interesse? Voor een sfeerimpressie kijkt u even op de facebookpagina Met Tien aan tafel en voor meer informatie kunt u met Tineke contact opnemen door te bellen naar 0622435645 of een berichtje sturen naar mettienaantafel@gmail.com.

Diners                                                                                           Gerechten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luxe borrelhapjes                                                                          Pasta- en kookworkshops