Advertenties

Wilt u adverteren? Voor leden is dit gratis, voor anderen kost dit €25,- per kalenderjaar.

————————————–

Met Tien aan tafel

Met Tien aan tafel is het eenman cateringbedrijf van ons lid Tineke Stofkoper dat diners aan huis verzorgd voor grote groepen (minimale afname 10 personen). U kunt al vanaf €25,00 genieten van een viergangendiner terwijl Tineke bij u thuis, of op een andere door u uitgekozen locatie, staat te koken. De gerechten zijn Italiaans of op de Italiaanse keuken gebaseerd, met verse, pure producten. Er kan met verschillende diëten rekening worden gehouden, zoals bijv. het glutenvrije dieet of het lactose vrije dieet. En heeft u geen serviesgoed voor het aantal dinergasten, dan is er geen man overboord want ook tafeldekking kan worden geregeld.

Naast diners verzorgt Met Tien aan tafel tevens luxe borrelhapjes, pastaworkshops en kookworkshops op locatie. Dus zoekt u iets voor een familiedag, speciale verjaardag zoals een 21-diner, teambuilding event, of andere activiteit, dan kunt u bij Met Tien aan tafel terecht.

Interesse? Voor een sfeerimpressie kijkt u even op de facebookpagina Met Tien aan tafel en voor meer informatie kunt u met Tineke contact opnemen door te bellen naar 0622435645 of een berichtje sturen naar mettienaantafel@gmail.com.

Diners                                                                                           Gerechten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luxe borrelhapjes                                                                          Pasta- en kookworkshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————–

————————————–

Luoghi poetici - artistieke, literaire en filosofische reizen door Italië

De pracht van natuur en architectuur, de schoonheid van kunst en levenskunst, de diepgang van poëzie en een leven in nobele eenvoud – zij alle zijn van nature ‘thuis’ in Italië. Op tal van plaatsen, soms bekend en veel bezocht, maar meestal verborgen als schatten die je moet gaan ontdekken, kun je Italië ervaren als een bron van grote inspiratie voor wie geïnteresseerd zijn in kunst, literatuur en het leven van de geest.

Dichters als Dante en Petrarca, schilders als Giotto en Piero della Francesca, heiligen als Benedictus van Norcia en Franciscus van Assisi, filosofen als Thomas van Aquino en Marsilio Ficino, een geleerde als Galilei Galilei en een architect als Andrea Palladio – zij allen lieten zich inspireren door bijzondere plekken in het land waar zij leefden.

Kees den Biesen woont samen met zijn vrouw Catherine Ann Lombard op een stille heuvel in de Umbrische Apennijnen, waar zij schrijven, vertalen, tuinieren, koken en bijzondere reizen organiseren naar ‘poëtische plekken’, luoghi poetici of poetic places al naargelang de voertaal.

Laat je door hen meenemen naar stadjes en kastelen, oude pelgrimsroutes en afgelegen oases van vrede, naar adembenemende panorama’s en heerlijke plaatselijke keukens. Of je nu geboeid bent door kunst, literatuur, filosofie of spiritualiteit – onze kleinschalige, niet-toeristische reizen zullen je inspireren en je leven verrijken. Op 
www.poeticplaces.org vind je info over Kees en Catherine en over de reizen die zij tot dusver hebben georganiseerd.
 

————————————–

Een bijzondere manier om Italië te beleven:

Aeneastravel is de kleinschalige reisorganisatie van Italië- specialisten Rolf en Inge Smit. Zij laten u al 30 jaar met verve vele klassieke bestemmingen ontdekken, beleven én proeven. Een reis met Aeneastravel is niet zomaar een reis; het is een belevenis temeer daar Rolf en Inge zelf in Italië wonen. Rolf is classicus en bovendien een echte verteller die geniet van het delen van mooie verhalen. Inge selecteert met zorg alle hotels en laat u genieten van de lokale specialiteiten. Kortom, een reis met Aeneastravel is voor diegenen die prijs stellen op een bijzondere en comfortabele reis met persoonlijke aandacht en vooral veel culturele informatie zonder zelf iets te hoeven voorbereiden. U verblijft in comfortabele 4-sterren hotels en dineert op de meest bijzondere plekjes. Dit jaar staan twee reizen op het programma, in het voorjaar Sicilië en in het najaar Rond de Vesuvius. Voor meer informatie kijk op onze website www.aeneastravel.nl . 

Graag laten we u via onze andere website ook genieten van een verblijf in een van de appartementen van ons huis in Le Marche, Ca’Beto, met haar heerlijk rustige ligging: www.marchevakanties.nl of bel 00393407592783. Ook hier geldt: cultuur en culinair staan hoog in het vaandel!

———————————————-